Produkte

Vlerësimi në bazë të trashësisë së flokut!


Ka tre lloj flokesh; te imet, normal dhe te trashe vleresuar kjo nga trashesia e fijes se flokut tuaj. Pikerisht diferenca mes te treja nuk qendron vetem tek trashesia por edhe tek elasticiteti, konsistenca, menyra si reagojne ndaj bojerave e shume te tjera.
Beni slide per te pare reagimet e secilit prej tyre ne situata te ndryshme.
Po ju pjese e ciles kategori jeni?👉 #fatmarrelaadvices
#fatmarrelagirls

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *