Tutoriale

Tutorial: Refresh i flokut me qumësht pa shpëlarje dhe xhel stilues

Si te beni refresh te flokut ose te aplikoni produktet stiluese te Fatmarrela ne floket tuaj🤩
Produktet e perdorura ne tutorial jane qumeshti pa shpelarje dhe xheli stilues nga linja e proteines se birres.
Me nje T-Shirt mikrofiber largojme ujin e tepert dhe pasi i kemj ndare floket ne seksione aplikojme qumeshtin pa shpelarje dhe me pas xhelin duke perdorur metoden racking(krehjen me gishta) qe te shperndajme si duhet produktin i krehim me kreher.
Ne pjesen e balukeve: tekniken FINGER COILS qe te definohen kacurrelat me mire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *