Tutoriale

Tutorial: Pastrimi i scalpit

Ndiqni hapat qe @fatmarrela ju keshillon dhe rezultati do te jete nje scalp i paster😍
Aplikoni scrubin ne floke te thate, serumin per daljen e flokut te ri, nje maske ne majat e flokeve dhe lajini me shampon qe i pershtatet tipologjise se flokut tuaj. Rezultati do te jete fantastik dhe kjo deshmohet edhe ne videon eketij postimit🙂✌✌@curly.irisa
#keshillangafatmarrela
#fatmarrelaproducts