Këshilla nga FatmaRrela, Tutoriale

Tutorial: Metoda Plopping për të hequr ujin e tepërt nga flokët tuaj

Pasi keni lare floket tuaj me shampon dhe balsamin e Fatmarrela do ju sugjerojme te perdorni metoden Plopping per te hequr ujin e tepert nga floket tuaj por dhe per ti dhene forme rrelave.
Plopping eshte nje teknike me ane te te ciles ne i vendosim floket ne nje peshqir mikrofiber ose ne nje tshirt.
Kjo metode nxit kacurrelat ndrekohe qe perthithet lageshtia e tepert nga floku perpara tharjes me difuzor.
Kete metode mund ta beni ne floke shume te lagur ose edhe ne floke te thate pasi keni aplikuar produktet stiluese.

Te thate: pasi aplikon produktet e stilimit ne floke te lagur ne nje t-shirt vendosi floket duke u siguruar qe forma e sperdredhur te vendoset pa u prishur.

Te lagur: ne floket e lagura pasi i keni aplikuar produktet e stilimit i vendosim ne nje kapuc dushi mikrofiber por ne kete rast floket nuk i mbledhim me peshqir por thjesht i ngjeshim me te por pa bere scrunch me grushta.

View this post on Instagram

Pasi keni lare floket tuaj me shampon dhe balsamin e Fatmarrela do ju sugjerojme te perdorni metoden Plopping per te hequr ujin e tepert nga floket tuaj por dhe per ti dhene forme rrelave. Plopping eshte nje teknike me ane te te ciles ne i vendosim floket ne nje peshqir mikrofiber ose ne nje tshirt. Kjo metode nxit kacurrelat ndrekohe qe perthithet lageshtia e tepert nga floku perpara tharjes me difuzor. Kete metode mund ta beni ne floke shume te lagur ose edhe ne floke te thate pasi keni aplikuar produktet stiluese. Te thate: pasi aplikon produktet e stilimit ne floke te lagur ne nje t-shirt vendosi floket duke u siguruar qe forma e sperdredhur te vendoset pa u prishur. Te lagur: ne floket e lagura pasi i keni aplikuar produktet e stilimit i vendosim ne nje kapuc dushi mikrofiber por ne kete rast floket nuk i mbledhim me peshqir por thjesht i ngjeshim me te por pa bere scrunch me grushta. Per me shume bej slide dhe shihni videon e realizuar nga Irisa. @curly.irisa #keshillangafatmarrela #fatmarrelaproducts #fatmarrela #rrelsetemia #fatmarrelagirls

A post shared by Fatmarrela 🍀🍃🍃 (@fatmarrela) on

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *