Këshilla nga FatmaRrela, Tutoriale

Tutorial: Dry Refresh me produktet FatmaRrela

Dry Refresh me produktet FatmaRrela.
Ndiqni hapat dipas rradhes nese deshironi te beni refresh te flokut. Videoja ilustruese ju tregon sipas rradhes cdo veprim qe duhet te beni per ti patur floket te stiluar bukur dhe me volum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *