Tutoriale

Tutorial: Aplikimi mix- maskë hidratuese dhe maskë proteinë

Meqe kohe kemi mjaftueshem, perse mos te merremi me perkundesi ndaj flokeve dhe me trajtimet qe me pare na kufizoni pak ne kohe. Asnjehere mos i beni skip maskave te flokeve. Kete here sjellim nje miksim te dy maskave te @fatmarrela dhe perdorimin e serumit per forcim rrenjesh dhe zgjatje te flokut. Bej slide dhe shih videon e plote te aplikimit te produkteve.
Per te patur nje floke te shendetshem, plot shkelqim, me volum, te plote dhe te forte maskat jane pika kyce ndaj dhe keshillohen te behen 2 here ne jave. @curly.irisa
#maskeproteine
#maskemendafsh
#serumiperzgjatjeneflokeve
#produktekujdesiperflokun
#fatmarrela
#fatmacurls

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *