Tutoriale

Tutorial: Aplikimi i serumit për zgjatjen e flokëve

Serumin për forcim të rrënjëve të flokëve dhe zgjatjen, ju tregojme menyren e aplikimit. Bej slide per te pare videon dhe rezultatin.

Ky serum është i bazuar në ekstrakte vajra esencialë dhe vajra bimorë. Depërton direkt tek problemi i qimes. Qëllimi kryesor i tij: ushqen dhe rigjeneron flokun, ndihmon në zgjatjen e tij dhe forcon rrënjën e flokëve tuaj! Ndihmon në pastrimin e skalpit dhe redukton zbokthin.

Përdorimi:
Aplikohet në rrënjë të flokut me masazh dy herë në javë. Serumi mund të mbahet nga 1-3 orë për rezultate sa më të mira. Serumi i jep shëndet flokëve tuaj duke forcuar rrënjën dhe duke ndihmuar në zgjatjen e tyre. @curly.irisa

Këshillë: Përpara se të përdorni çdo lloj serumi në flokët tuaj këshillohet të bëni analizat hormonale, analizat mbi aneminë dhe hekurin në trup dhe gjatë kohës së trajtimit për rezultate sa më të mira përdorni vitamina për flokët.
#serumiperzgjatjeneflokeve
#serumiperforciminerrenjeve
#fatmarrelaproducts
#serumifatmarrela

 

View this post on Instagram

 

Serumin për forcim të rrënjëve të flokëve dhe zgjatjen, ju tregojme menyren e aplikimit. Bej slide per te pare videon dhe rezultatin. Ky serum është i bazuar në ekstrakte vajra esencialë dhe vajra bimorë. Depërton direkt tek problemi i qimes. Qëllimi kryesor i tij: ushqen dhe rigjeneron flokun, ndihmon në zgjatjen e tij dhe forcon rrënjën e flokëve tuaj! Ndihmon në pastrimi e skalpit dhe redukton zbokthin. Përdorimi: Aplikohet në rrënjë të flokut me masazh dy herë në javë. Serumi mund të mbahet nga 1-3 orë për rezultate sa më të mira. Serumi i jep shëndet flokëve tuaj duke forcuar rrënjën dhe duke ndihmuar në zgjatjen e tyre. @curly.irisa Këshillë: Përpara se të përdorni çdo lloj serumi në flokët tuaj këshillohet të bëni analizat hormonale, analizat mbi aneminë dhe hekurin në trup dhe gjatë kohës së trajtimit për rezultate sa më të mira përdorni vitamina për flokët. #serumiperzgjatjeneflokeve #serumiperforciminerrenjeve #fatmarrelaproducts #serumifatmarrela

A post shared by Fatmarrela 🍀🍃🍃 (@fatmarrela) on