Politika e privatësisë të FatmaRrelës

Politika e privatësisë të FatmaRrelës

Përditësimi i fundit: 25/08/2023

Kjo Politikë e Privatësisë përshkruan se si ne mbledhim, përdorim dhe zbulojmë informacionin tuaj personal kur ju vizitoni, përdorni shërbimet tona ose bëni një blerje nga (“Sajti”) ose ndryshe komunikoni me ne (bashkë, “Shërbimet”). Për qëllimet e kësaj Politike të Privatësisë, “ju” dhe “juaj” do të thotë që ju si përdorues i Shërbimeve, pavarësisht nëse jeni klient, vizitor i faqes në internet ose një individ tjetër, informacionet e të cilit ne i kemi mbledhur në përputhje me këtë politikë të privatësisë.

Ju lutemi lexoni me kujdes këtë Politikë të Privatësisë. Duke përdorur dhe aksesuar ndonjë nga Shërbimet, ju pranoni mbledhjen, përdorimin dhe zbulimin e informacionit tuaj siç përshkruhet në këtë Politikë të Privatësisë. Nëse nuk jeni dakord me këtë Politikë të Privatësisë, ju lutemi mos përdorni ose aksesoni asnjë nga Shërbimet.

1.1 NDRYSHIMET NË KËTË POLITIKË PRIVATISË:

Ne mund ta përditësojmë këtë Politikë të Privatësisë herë pas here, duke përfshirë reflektimin e ndryshimeve në praktikat tona ose për arsye të tjera operacionale, ligjore ose rregullatore. Ne do të postojmë politikën e rishikuar të privatësisë në sit, do të përditësojmë datën “Përditësimi i fundit” dhe do të ndërmarrim çdo hap tjetër të kërkuar nga ligji në fuqi.

2.1 SI NE MBLIDHIM DHE PERDORIM INFORMACIONIN TUAJ PERSONAL:

Për të ofruar Shërbimet, ne mbledhim dhe kemi mbledhur gjatë 12 muajve të fundit informacione personale për ju nga një shumëllojshmëri burimesh, siç përcaktohet më poshtë. Informacioni që mbledhim dhe përdorim ndryshon në varësi të mënyrës se si ndërveproni me ne.

Përveç përdorimeve specifike të përcaktuara më poshtë, ne mund të përdorim informacionin që mbledhim rreth jush për të komunikuar me ju, për të ofruar Shërbimet, për të respektuar çdo detyrim ligjor të zbatueshëm, për të zbatuar çdo kusht të zbatueshëm të shërbimit dhe për të mbrojtur ose mbrojtur Shërbimet, të drejtat dhe të drejtat e përdoruesve tanë ose të tjerëve.

3.1 ÇFARË INFORMACIONE PERSONALE MBLIDHIM:

Llojet e informacionit personal që marrim për ju varet nga mënyra se si ndërveproni me faqen tonë dhe si përdorni Shërbimet tona. Kur përdorim termin “informacion personal”, ne i referohemi informacionit që identifikon, lidhet me, përshkruan ose mund të lidhet me ju. Seksionet e mëposhtme përshkruajnë kategoritë dhe llojet specifike të informacionit personal që mbledhim.

3.2 Informacioni që ne mbledhim direkt nga ju:

Informacioni që na dorëzoni drejtpërdrejt nëpërmjet Shërbimeve tona mund të përfshijë:

 • Detajet bazë të kontaktit duke përfshirë emrin, adresën, numrin e telefonit, emailin tuaj.
 • Informacioni i porosisë duke përfshirë emrin tuaj, adresën e faturimit, adresën e transportit, konfirmimin e pagesës, adresën e emailit, numrin e telefonit.
 • Informacioni i llogarisë duke përfshirë emrin tuaj të përdoruesit, fjalëkalimin, pyetjet e sigurisë.aa
 • Informacioni i blerjeve duke përfshirë artikujt që shikoni, vendosni në shportë ose shtoni në listën tuaj të dëshirave.
 • Informacioni i mbështetjes së klientit, duke përfshirë informacionin që zgjidhni të përfshini në komunikimet me ne, për shembull, kur dërgoni një mesazh përmes Shërbimeve.

Disa veçori të Shërbimeve mund të kërkojnë që ju të na jepni drejtpërdrejt informacione të caktuara për veten tuaj. Ju mund të zgjidhni të mos jepni këtë informacion, por duke bërë këtë mund t’ju pengojë të përdorni ose të përdorni këto veçori.

3.3 Informacioni që mbledhim përmes cookies

Ne gjithashtu mbledhim automatikisht informacione të caktuara në lidhje me ndërveprimin tuaj me Shërbimet (“Të dhënat e përdorimit”). Për ta bërë këtë, ne mund të përdorim cookie, pixel dhe teknologji të ngjashme (“Cookies”). Të dhënat e përdorimit mund të përfshijnë informacione rreth mënyrës se si hyni dhe përdorni faqen tonë dhe llogarinë tuaj, duke përfshirë informacionin e pajisjes, informacionin e shfletuesit, informacionin rreth lidhjes tuaj të rrjetit, adresën tuaj IP dhe informacione të tjera në lidhje me ndërveprimin tuaj me Shërbimet.

3.4 Informacioni që marrim nga palët e treta

Së fundi, ne mund të marrim informacione për ju nga palët e treta, duke përfshirë nga shitësit dhe ofruesit e shërbimeve që mund të mbledhin informacione në emrin tonë, si p.sh.

 • Përpunuesit tanë të pagesave, të cilët mbledhin informacionin e pagesës (p.sh., llogarinë bankare, informacionin e kartës së kreditit ose debitit, adresën e faturimit) për të përpunuar pagesën tuaj në mënyrë që të përmbushin porositë tuaja dhe t’ju ofrojnë produktet ose shërbimet që keni kërkuar, në mënyrë që të kryejmë kontaktin tonë me ju.
 • Kur vizitoni faqen tonë, hapni ose klikoni në emailet që ju dërgojmë, ose ndërveproni me Shërbimet ose reklamat tona, ne ose palët e treta me të cilat punojmë, mund të mbledhim automatikisht informacione të caktuara duke përdorur teknologji të gjurmimit në internet, si p.sh. komplete, biblioteka të palëve të treta dhe kuki.

Çdo informacion që marrim nga palët e treta do të trajtohet në përputhje me këtë Politikë të Privatësisë. Ne nuk jemi përgjegjës ose përgjegjës për saktësinë e informacionit të dhënë nga palët e treta dhe nuk jemi përgjegjës për politikat ose praktikat e ndonjë pale të tretë. Për më shumë informacion, shihni seksionin më poshtë, Faqet e internetit dhe lidhjet e palëve të treta.

4.1 SI NE PËRDORIM TË DHËNAT TUAJ PERSONALE:
 • Ofrimi i produkteve dhe shërbimeve. Ne përdorim të dhënat tuaja personale për t’ju ofruar Shërbimet në mënyrë që të kryejmë kontratën tonë me ju, duke përfshirë përpunimin e pagesave tuaja, përmbushjen e porosive tuaja, për t’ju dërguar njoftime në lidhje me llogarinë tuaj, blerjet, kthimet, shkëmbimet ose transaksionet e tjera, krijoni, mirëmbani dhe menaxhoni ndryshe llogarinë tuaj, për të rregulluar transportin, për të lehtësuar çdo kthim dhe shkëmbim dhe për t’ju mundësuar të postoni komente.
 • Marketingu dhe Reklamimi. Ne përdorim informacionin tuaj personal për qëllime marketingu dhe promovimi, të tilla si për të dërguar komunikime marketingu, reklamimi dhe promovimi me email, mesazhe me tekst ose postë, dhe për t’ju shfaqur reklama për produkte ose shërbime. Kjo mund të përfshijë përdorimin e informacionit tuaj personal për të përshtatur më mirë Shërbimet dhe reklamimin në faqen tonë dhe faqet e tjera të internetit.
 • Siguria dhe Parandalimi i Mashtrimit. Ne përdorim informacionin tuaj personal për të zbuluar, hetuar ose ndërmarrë veprime në lidhje me aktivitetet e mundshme mashtruese, të paligjshme ose me qëllim të keq. Nëse zgjidhni të përdorni Shërbimet dhe të regjistroni një llogari, ju jeni përgjegjës për mbajtjen e sigurt të kredencialeve të llogarisë suaj. Ne ju rekomandojmë shumë që të mos ndani emrin e përdoruesit, fjalëkalimin ose detaje të tjera të aksesit me askënd tjetër. Nëse besoni se llogaria juaj është komprometuar, ju lutemi na kontaktoni menjëherë.
 • Duke komunikuar me ju. Ne përdorim të dhënat tuaja personale për t’ju ofruar mbështetje për klientët dhe për të përmirësuar Shërbimet tona. Kjo është në interesat tona legjitime në mënyrë që të jemi të përgjegjshëm ndaj jush, për t’ju ofruar shërbime efektive dhe për të ruajtur marrëdhëniet tona të biznesit me ju.
5.1 COOKIES:

Si shumë faqe interneti, ne përdorim Cookies në faqen tonë. Ne përdorim “Cookies” për të fuqizuar dhe përmirësuar faqen tonë dhe shërbimet tona (duke përfshirë për të kujtuar veprimet dhe preferencat tuaja), për të ekzekutuar analitikën dhe për të kuptuar më mirë ndërveprimin e përdoruesit me Shërbimet (në interesat tona legjitime për të administruar, përmirësuar dhe optimizuar Shërbimet). We may also permit third parties and services providers to use Cookies on our Site to better tailor the services, products and advertising on our Site and other websites.

Shumica e shfletuesve pranojnë automatikisht Cookies si parazgjedhje, por ju mund të zgjidhni ta vendosni shfletuesin tuaj që të heqë ose refuzojë Cookies përmes kontrolleve të shfletuesit tuaj. Ju lutemi mbani në mend se heqja ose bllokimi i “Cookies” mund të ndikojë negativisht në përvojën tuaj të përdoruesit dhe mund të shkaktojë që disa nga Shërbimet, duke përfshirë veçori të caktuara dhe funksionalitetin e përgjithshëm, të funksionojnë gabimisht ose të mos jenë më të disponueshme. Për më tepër, bllokimi i “Cookies” mund të mos parandalojë plotësisht mënyrën se si ne ndajmë informacionin me palët e treta siç janë partnerët tanë reklamues.

6.1 Si i zbulojmë informacionet personale

Në rrethana të caktuara, ne mund t’ua zbulojmë informacionin tuaj personal palëve të treta për qëllime legjitime që i nënshtrohen kësaj Politike të Privatësisë. Rrethana të tilla mund të përfshijnë:

 • Me shitës ose palë të tjera të treta që kryejnë shërbime në emrin tonë (p.sh., menaxhimi i IT, përpunimi i pagesave, analitika e të dhënave, mbështetja e klientit, ruajtja në renë kompjuterike, përmbushja dhe dërgesa).
 • Me shitës ose palë të tjera të treta që kryejnë në emrin tonë (p.sh., menaxhimi i IT, përpunimi i pagesave, analitika e të dhënave, mbështetja e klientit, ruajtja në renë kompjuterike, komunikimi dhe dërgesa). Partnerët tanë të biznesit dhe marketingut do të përdorin informacionin tuaj në përputhje me njoftimet e tyre të privatësisë.
 • Kur na drejtoni, na kërkoni ose jepni pëlqimin tonë për zbulimin tonë të informacionit të caktuar palëve të treta, si p.sh. t’ju dërgojmë produkte ose nëpërmjet përdorimit të miniaplikacioneve të mediave sociale ose integrimeve të hyrjes, me pëlqimin tuaj.
 • Me filialet tona ose ndryshe brenda grupit tonë të korporatës, në interesat tona legjitime për të drejtuar një biznes të suksesshëm.
 • Në lidhje me një transaksion biznesi të tillë si bashkimi ose falimentimi, për të respektuar çdo detyrim ligjor të zbatueshëm (përfshirë përgjigjen ndaj fletëthirrjeve, urdhrat e kërkimit dhe kërkesave të ngjashme), për të zbatuar çdo kusht shërbimi të zbatueshëm dhe për të mbrojtur ose mbrojtur Shërbimet, të drejtat tona dhe të drejtat e përdoruesve tanë ose të tjerëve.

Në 12 muajt e fundit, ne kemi zbuluar kategoritë e mëposhtme të informacionit personal dhe informacionit të ndjeshëm personal (të shënuar me *) për përdoruesit për qëllimet e përcaktuara më sipër në “Si i mbledhim dhe përdorim informacionin tuaj personal” dhe “Si i zbulojmë informacionet personale “:

6.2 Kategoria:
 • Identifikues të tillë si detajet bazë të kontaktit dhe informacione të caktuara për porosinë dhe llogarinë
 • Informacione komerciale si informacione për porositë, informacione për blerjet dhe informacione për mbështetjen e klientit
6.3 Kategoritë e Marrësve:
 • Shitësit dhe palët e treta që kryejnë shërbime në emrin tonë (si p.sh. ofruesit e shërbimeve të internetit, përpunuesit e pagesave, partnerët e përmbushjes, partnerët e mbështetjes së klientit dhe ofruesit e analizës së të dhënave)
 • Partnerët e biznesit dhe marketingut
 • Filialet

Ne nuk përdorim ose zbulojmë informacione të ndjeshme personale për qëllime të nxjerrjes së karakteristikave rreth jush.

6.4 Kategoria e Informacionit Personal
 • Identifikues të tillë si detajet bazë të kontaktit dhe informacionit të specifikuar për porosinë dhe llogarinë
 • Informacione komerciale të tilla si regjistrimet e produkteve ose shërbimeve të blera dhe informacioni për blerjet
 • Interneti ose aktivitete të tjera të ngjashme të rrjetit, të tilla si Të dhënat e përdorimit
6.5 Kategoritë e Marrësve
 • Partnerët e biznesit dhe marketingut
6.6 Përmbajtja e krijuar nga përdoruesi

Shërbimet mund t’ju mundësojnë të postoni komente të produkteve dhe përmbajtje të tjera të krijuara nga përdoruesit. Nëse vendosni të paraqisni përmbajtje të krijuar nga përdoruesi në çdo zonë publike të Shërbimeve, kjo përmbajtje do të jetë publike dhe e aksesueshme nga kushdo.

Ne nuk kontrollojmë se kush do të ketë akses në informacionin që ju zgjidhni t’u vini në dispozicion të tjerëve dhe nuk mund të sigurojmë që palët që kanë akses në informacione të tilla do të respektojnë privatësinë tuaj ose do ta mbajnë atë të sigurt. Ne nuk jemi përgjegjës për privatësinë ose sigurinë e çdo informacioni që ju e bëni të disponueshëm publikisht, ose për saktësinë, përdorimin ose keqpërdorimin e çdo informacioni që zbuloni ose merrni nga palët e treta.

6.7 Faqet e internetit dhe lidhjet e palëve të treta

Faqja jonë mund të ofrojë lidhje me faqet e internetit ose platforma të tjera në internet të operuara nga palë të treta. Nëse ndiqni lidhjet për faqet që nuk janë të lidhura ose të kontrolluara nga ne, duhet të rishikoni politikat e tyre të privatësisë dhe sigurisë dhe termat dhe kushtet e tjera. Ne nuk garantojmë dhe nuk jemi përgjegjës për privatësinë ose sigurinë e faqeve të tilla, duke përfshirë saktësinë, plotësinë ose besueshmërinë e informacionit të gjetur në këto sajte. Informacioni që jepni në mjedise publike ose gjysmë publike, duke përfshirë informacionin që shpërndani në platformat e rrjeteve sociale të palëve të treta, mund të shikohen gjithashtu nga përdoruesit e tjerë të Shërbimeve dhe/ose përdoruesit e atyre platformave të palëve të treta pa kufizime në lidhje me përdorimin e tij nga ne ose nga një palë e tretë. Përfshirja nga ana jonë e lidhjeve të tilla nuk nënkupton, në vetvete, ndonjë miratim të përmbajtjes në platforma të tilla ose të pronarëve ose operatorëve të tyre, përveç siç zbulohet në Shërbime.

6.8 Të dhënat e fëmijëve

Shërbimet nuk synohen të përdoren nga fëmijët dhe ne nuk mbledhim me vetëdije asnjë informacion personal për fëmijët. Nëse jeni prindi ose kujdestari i një fëmije që na ka dhënë informacionin e tij personal, mund të na kontaktoni duke përdorur të dhënat e kontaktit të përcaktuara më poshtë për të kërkuar që ai të fshihet.

Që nga data e hyrjes në fuqi e kësaj Politike të Privatësisë, ne nuk kemi njohuri aktuale se ne “ndajmë” ose “shesim” (siç përcaktohen këto terma në ligjin në fuqi) informacione personale të individëve nën 16 vjeç.

7.1 SIGURIA DHE RUAJTJA E INFORMACIONIT TUAJ:

Ju lutemi, kini parasysh se asnjë masë sigurie nuk është e përsosur ose e padepërtueshme dhe ne nuk mund të garantojmë “siguri të përsosur”. Përveç kësaj, çdo informacion që na dërgoni mund të mos jetë i sigurt gjatë transportit. Ne ju rekomandojmë që të mos përdorni kanale të pasigurta për të komunikuar me ne informacione të ndjeshme ose konfidenciale.

Sa kohë i ruajmë të dhënat tuaja personale varet nga faktorë të ndryshëm, si për shembull nëse na duhen informacionet për të mbajtur llogarinë tuaj, për të ofruar Shërbimet, për të përmbushur detyrimet ligjore, për të zgjidhur mosmarrëveshjet ose për të zbatuar kontrata dhe politika të tjera të zbatueshme.

8.1 TË DREJTAT DHE ZGJEDHJET TUAJA:

Në varësi të vendit ku jetoni, ju mund të keni disa ose të gjitha të drejtat e renditura më poshtë në lidhje me informacionin tuaj personal. Megjithatë, këto të drejta nuk janë absolute, mund të zbatohen vetëm në rrethana të caktuara dhe, në raste të caktuara, ne mund ta refuzojmë kërkesën tuaj siç lejohet me ligj.

 • E drejta për të hyrë / ditur. Ju mund të keni të drejtë të kërkoni qasje në informacionin personal që ne mbajmë për ju, duke përfshirë detajet në lidhje me mënyrat në të cilat ne përdorim dhe ndajmë informacionin tuaj.
 • E drejta për të fshirë. Ju mund të keni të drejtë të kërkoni që ne të fshijmë informacionin personal që ruajmë për ju.
 • E drejta për të korrigjuar. Ju mund të keni të drejtë të kërkoni që ne të korrigjojmë informacionin e pasaktë personal që mbajmë për ju.
 • E drejta e transportueshmërisë. Ju mund të keni të drejtë të merrni një kopje të informacionit personal që mbajmë për ju dhe të kërkoni që ne t’ia transferojmë atë një pale të tretë, në rrethana të caktuara dhe me përjashtime të caktuara.
 • E drejta për të hequr dorë nga shitja ose ndarja ose reklamimi i synuar. Ju mund të keni të drejtën të na drejtoni që të mos “shesim” ose “ndajmë” informacionin tuaj personal ose të hiqni dorë nga përpunimi i informacionit tuaj personal për qëllime që konsiderohen si “reklamim i synuar”, siç përcaktohet në ligjet e zbatueshme të privatësisë. Ju lutemi vini re se nëse vizitoni faqen tonë me sinjalin e preferencës për të hequr dorë nga Kontrolli i Privatësisë Globale të aktivizuar, në varësi të vendit ku ndodheni, ne do ta trajtojmë këtë automatikisht si një kërkesë për të hequr dorë nga “shitja” ose “ndarja” e informacionit për pajisjen dhe shfletuesin që përdorni për të vizituar Faqen.
 • E drejta për të kufizuar dhe/ose për të hequr dorë nga përdorimi dhe zbulimi i informacionit të ndjeshëm personal. Ju mund të keni të drejtën të na drejtoni që të kufizojmë përdorimin tonë dhe/ose zbulimin e informacionit personal delikat vetëm në atë që është e nevojshme për të kryer Shërbimet ose për të ofruar mallrat e pritura në mënyrë të arsyeshme nga një individ mesatar.
 • Kufizimi i përpunimit: Ju mund të keni të drejtën të na kërkoni të ndalojmë ose kufizojmë përpunimin tonë të informacionit personal.
 • Tërheqja e pëlqimit: Kur ne mbështetemi në pëlqimin për të përpunuar informacionin tuaj personal, ju mund të keni të drejtën ta tërheqni këtë pëlqim.
 • Apelimi: Ju mund të keni të drejtë të apeloni vendimin tonë nëse ne refuzojmë të përpunojmë kërkesën tuaj. Ju mund ta bëni këtë duke iu përgjigjur drejtpërdrejt mohimit tonë.
 • Menaxhimi i Preferencave të Komunikimit: Ne mund t’ju dërgojmë emaile promovuese dhe ju mund të tërhiqeni nga marrja e tyre në çdo kohë duke përdorur opsionin e çregjistrimit të shfaqur në emailet tona për ju. Nëse tërhiqesh, ne mund t’ju dërgojmë përsëri emaile jo-promocionale, të tilla si ato në lidhje me llogarinë tuaj ose porositë që keni bërë.
 • Ju mund të ushtroni ndonjë nga këto të drejta kur tregohet në faqen tonë ose duke na kontaktuar duke përdorur detajet e kontaktit të dhëna më poshtë.

Ne nuk do t’ju diskriminojmë për ushtrimin e ndonjë prej këtyre të drejtave. Mund të na duhet të mbledhim informacion nga ju për të verifikuar identitetin tuaj, si p.sh. adresën tuaj të emailit ose informacionin e llogarisë, përpara se të japim një përgjigje thelbësore ndaj kërkesës. Në përputhje me ligjet në fuqi, Ju mund të caktoni një agjent të autorizuar për të bërë kërkesa në emrin tuaj për të ushtruar të drejtat tuaja. Përpara se të pranojmë një kërkesë të tillë nga një agjent, ne do të kërkojmë që agjenti të sigurojë prova që e keni autorizuar të veprojë në emrin tuaj dhe mund të na duhet që të verifikoni identitetin tuaj drejtpërdrejt me ne. Ne do t’i përgjigjemi kërkesës tuaj në kohën e duhur siç kërkohet nga ligji në fuqi.

8.2 Ankesat

Nëse keni ankesa për mënyrën se si ne i përpunojmë të dhënat tuaja personale, ju lutemi na kontaktoni duke përdorur të dhënat e kontaktit të dhëna më poshtë. Nëse nuk jeni të kënaqur me përgjigjen tonë ndaj ankesës suaj, në varësi të vendit ku jetoni, mund të keni të drejtë të apeloni vendimin tonë duke na kontaktuar duke përdorur detajet e kontaktit të përcaktuara më poshtë, ose të paraqisni ankesën tuaj tek autoriteti juaj lokal për mbrojtjen e të dhënave.

8.3 Përdoruesit ndërkombëtarë

Ju lutemi vini re se ne mund të transferojmë, ruajmë dhe përpunojmë informacionin tuaj personal jashtë vendit ku jetoni. Informacioni juaj personal përpunohet gjithashtu nga stafi dhe ofruesit dhe partnerët e shërbimeve të palëve të treta në këto vende.

Nëse transferojmë informacionin tuaj personal jashtë Evropës, ne do të mbështetemi në mekanizmat e njohur të transferimit si klauzolat kontraktuale standarde të Komisionit Evropian, ose çdo kontratë ekuivalente të lëshuar nga autoriteti kompetent përkatës i MB, sipas rastit, përveç nëse transferimi i të dhënave është në një vend që është përcaktuar për të ofruar një nivel adekuat të mbrojtjes.

8.4 Kontakt

Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me praktikat tona të privatësisë ose këtë Politikë të Privatësisë, ose nëse dëshironi të ushtroni ndonjë nga të drejtat e disponueshme për ju, ju lutemi me email [email protected]

Zgjidhni Monedhën Tuaj
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Çmimi
 • Stock
 • Description
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Add to cart
Click outside to hide the comparison bar
Krahasimet
1
0