Këshilla nga FatmaRrela

Si të kujdesemi për kaçurrelat pas pushimeve

Sapo jeni rikthyer nga plazhi dhe floket tuaj kane ndryshuar?
3 jane rastet tipike me te cilat hasemi pas perfundimit te pushimeve verore:
-Djegia e flokeve nga dielli
-Reagimi i flokeve nga uji i pishinave apo nga kripa
-Hydral-fatigue, lodhja nga uji.
FatmaRrela ju keshillon se cfare duhet te keni parasysh pasi ktheheni nga pushimet dhe si duhet ta trajtoni flokun tuaj. Perdorni keto produkte te specifikuara dhe floku juaj do te rikuperohet e do te jete serish i shendetshem! Bej slide dhe lexo keshillat.
#fatmarrelaproducts
#fatmarrelaadvices