Këshilla nga FatmaRrela

Shampot dhe rëndësia e tyre

Gjithcka duhet te keni parasysh kur zgjidhni shampon per flokun tuaj e gjeni ne kete postim. Shampoja eshte thelbesore per shendetin e flokut ndaj dhe perzgjedhja se me cfare i lani floket tuaj duhet te jete e kujdesshme dhe e pershtatur per tipologjine te ciles i perkisni. Ndiqni me kujdes keshillen e @fatmarrela dhe rregulloni gabimin nese shihni se deri tani keni perdoru produktet e gabuara!
#fatmarrelaproducts
#shampomendafsh
#shampoproteine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *