Rrelset e mia

#rrelsetemia

Ju themi shpesh se ndryshimet i shihni qe ne aplikimet e para dhe ky eshte nje shembull se qe ne larjen e pare dukshem behet diferenca dhe formimi me i plote i kacurrelave tuaja! Qe ne perdorimin e pare floku i vajzes ka marre volum, eshte hidratuar e ushqyer dhe rrelat duken shume me te plota dhe me te bukura.
Nese edhe ti e ke vene re kete ndryshim, dokumentoje dhe ndaje me te gjitha mikeshat e #rrelsetemia dhe #fatmarrelagirls

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *