Rrelset e mia

#rrelsetemia

Para dhe pas perdorimit te linjes se proteines se birres. 🤗
Vajza ne foto prej 6 muajsh perdor qumeshtin dhe xhelin e proteines se birres per te stiluar floket e saj dhe rezultati eshte ky: rrela me te formuara, te plota, te buta dhe floke me te shendetshem!
Koha eshte ajo qe ju tregon se si reagon floku juaj dhe nese e dokumentoni do te shihni nje ndryshim te tille🙂
#fatmarrelaproducts
#fatmarrelagirls
#produkteperfloket
#produktekujdesiperflokun

Leave a Reply