Këshilla nga FatmaRrela

Rëndësia e përdorimit të balsamit

Nje nder gabimet qe bejme me se shumti eshte neglizhenca e perdorimit te balsamit.
Balsami i flokeve ka disa avantazhe qe ndikojne pozitivisht ne shendetin e flokut ndaj eshte shume e rendesishme qe ne cdo larje ti kushtohet vemendja e duhur aplikimit te tij.
Baj slide dhe lexo keshillat nga FatmaRrela se perse balsami eshte produkt qe duhet ta perdorni gjate larjes se flokeve, pa e neglizhuar ne cdo larje.
#fatmarrelaproducts
#balsamfatmarrela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *