Çfarë po ndodh tek FatmaRrela...

Produkti më i shitur i kësaj vere deri tani, mban vulën FatmaRrela COCO MOUSSE!

Produkti me i shitur i kesaj vere deri tani @Fatmarrela mban vulen COCO MOUSSE, dashuria e kokosit qe perkedhel cdo shqise tuajen, ndjesia e lehte e qumeshtit, prekja e bute, aroma shperthyese ekzotike dhe shkelqimi si asnjehere tjeter ne floke…
Magjia e qumeshtit te kokosit dhe keratines, jane binomi amoroz i formules tone unike…and that’s why…
I’m in love with the COCO ❤.

PRODUCT: @fatmarrela