Këshilla nga FatmaRrela

Poroziteti i flokut, aftësia e flokut për të përthithur një produkt dhe për ta mbajtur atë

Per te ditur se cfare produkti ju nevojitet dhe cfare sasie duhet te aplikoni fillimisht duhet te njihni flokun tuaj. Nje nga karakteristikat specifike eshte edhe poroziteti i flokut i cili kategorizohet ne 3 lloje: i ulet, i mesem dhe i larte.

Poroziteti i flokut eshte aftësia e flokut për të përthithur një produkt dhe për ta mbajtur atë.
Per te zbuluar se ciles klase i perkisni ju beni slide dhe lexoni informacionin.
#keshillangafatmarrela
#fatmarrelagirls
#fatmacurls
#nukeshtemesekret
#nukjanethjeshtkacurrela
@fatmarrela

0 thoughts on “Poroziteti i flokut, aftësia e flokut për të përthithur një produkt dhe për ta mbajtur atë

  1. intatty says:
    Your comment is awaiting moderation.

    buy zithromax online us American support for logistics, humanitarian aid and, recently, weapons has certainly bolstered the ability of rebel opponents to take on the military strength of the Bashar Assad regime

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *