Tutoriale

Përdorimi dhe mënyra e aplikimit të shampos FatmaRrela në flokët tuaj

Perdorimi dhe menyra e aplikimit te shampos Fatmarrela ne floket tuaj:
Aplikoje shampon ne rrenje dhe asnjehere ne gjatesi sepse rrenja eshte ajo qe ka nevoje per pastrim te thelle te skalpi si pasoje e papastertive dhe vendosjes se produkteve. Beni masazhimin e skalpit me mollezat e gishtave dhe filloni ta perhapni shampon pikerisht duke bere levizje rrethore nga rrenja drejt majave.
Here pas here beni lagien e flokut me uje ne menyre qe shkuma qe gjendet ne skalp te zbresi dhe ne gjatesi dhe ne maja. Bej slide per te pare videon ilustruese.@curly.irisa
#shampofatmarrela
#fatmarrelaproducts
#fatmacurls