Çfarë po ndodh tek FatmaRrela...

My Choice: Xheli Stilues linja e proteinës

Xheli stilues i proteines se birres i duhuri per t’i dhene forme, volum, jete dhe shkelqim rrelave tuaja.
I preferuari i vajzave gjate stines se veres dhe jo vetem. Po ti e merr me vete ne canten e plazhit stiluesin?
Ps: Mbron dhe floket njekohesisht😉
#fatmarrelaproducts
#fatmarrelaneplazh