Rrelset e mia

Konkursi: Rrelat më të bukura

#rrelatmetebukura
Kjo eshte Elidona🤗
Behu pjese e konkursit #rrelatmetebukura dhe fituesja do te perfitoje nje set me vlere 100€
Dergoni foton tuaj ne direct.
Ps: Llogaritet nr i pelqimeve te marra ne faqen e Fatmarrela. Pjese e konkursit behen vetem ata qe kane perdorur produkte Fatmarrela.
#fatmarrelaproducts
#fatmarrelagirls
#rrelsetemia
https://www.instagram.com/p/B-4b-8dgl_U/?utm_source=ig_web_copy_link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *