Rrelset e mia

Konkursi: Rrelat më të bukura

#rrelatmetebukura
Ky eshte Ryan 🤗
Behu pjese e konkursit #rrelatmetebukura dhe fituesja do te perfitoje nje set me vlere 100€
Dergoni foton tuaj ne direct.
Ps: Llogaritet nr i pelqimeve te marra ne faqen e Fatmarrela. Pjese e konkursit behen vetem ata qe kane perdorur produkte Fatmarrela.
#fatmarrelaproducts
#fatmarrelagirls
#rrelsetemia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *