Këshilla nga FatmaRrela

Kimikatet që duhet të shmangen në kozmetikë

Ka nje arsye shume te rendesishme perse ne gjithnje kembengulim qe ju te lexoni etiketat dhe permbajtjen e cdo produkti qe aplikoni ne floket tuaj. Shpesh produkte qe bleni ne dyqan mund te perbehen nga kimikate te cilat demtojne rende floket apo lekuren tuaj!
Lexo me kujdes se cilat produkte dhe perberes duhet te shmangni dhe nuk duhet ti perdorni👉
#keshillangafatmarrela

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *