Rrelset e mia

Kaçurrela të bukura, të definuara edhe në plazh

Kacurrela te bukura, te definuara edhe ne plazh kjo fale qumeshtit pa shpelarje FatmaRrela qe mbron floket tuaja nga rrezet e diellit. Kombinoni qumeshtin tone pa shpelarje me vajin e thate Eliksir per ti mbrojtur gjithashtu nga kripa e detit dhe rezultati do te jete: nje floke i shendetshem! FatmaRrela perkujdeset per ju kudo, edhe ne plazh😌😉
#fatmarrelaproducts
#vajithateeliksir
#qumeshtpashpelarje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *