Këshilla nga FatmaRrela

Gjalpi Shea, benefitet e përbërësit të qumështit pa shpëlarje

Linja e mendafshit mban gjithe ingredientet qe i duhen flokut tuaj te hidratohet ne thellesi. Nje floke i ashper, i thate, i pamenaxhueshem dhe me fije te trashe ka nevoje te hidratohet nga rrenja deri ne majen e flokut. Pikerisht perberja bimore i bene keto produkte te bejne diferencen mes tregut. Floku juaj reagon menjehere dhe ndryshimi eshte i dukshem qe ne aplikimet e para.
FatmaRrela nuk ka me sekrete: i gjithe specialiteti eshte ne duart tuaja🤗

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *