Këshilla nga FatmaRrela

Gabimet më të shpeshta që bëjnë kaçurrelset

Ndoshta nuk e dinit deri tani por ka disa rregulla qe duhet te dini per te korrigjuar gabimet qe beni ne perditshmerine tuaj ne perzgjedhjen e duhur te produkteve per floket.
Kini kujdes dhe ndiqni keto keshilla pasi shume prej ketyre veprimeve, shume prej jush mund te jene duke i bere gabim.
Zgjidhni shampon e duhur, mos e neglizhoni balsamin dhe kujtohu gjithnje dy here ne jave te trajtosh flokun me maskat qe i pershtaten tipologjise se flokut tend.
#keshillangafatmarrela
#fatmarrelaadvices
#fatmarrelaproducts