Tutoriale

Fatma i surprizon te gjithë! Fatmarrela “sold out” në 48 orë!

Gra në biznes? mbi të gjitha nëna? sigurisht që munden! Kemi parë shumë raste të tilla, i fundit është ai i moderatores së ThumbON dhe njërës prej drejtueseve të Blitz.al, Fatma Kaçurrelja.

Fatma është shquar gjithmonë si simbol i kaçurralave, shkurt rrela e së fundi pasi kujdesin ndaj tyre e ktheu në pasion, e ktheu në një biznes të ardhuash por që mbi të gjitha, vetëplotësimi.

Fatma ditët e fundit bëri publike linjen e saj të blerjeve online, produkte organike, pa asnjë kimikat për kujdesin ndaj rrelave. Ky projekt kishte gati 1 vit që piqej mirë e mirë dhe më në fund erdhi për të gjithë adhurueset e rrelave.

Produktet janë të gjitha të certifikuara me IQDS dhe ISO 9001.

Ky projekt vjen siç edhe e lexuat më sipër nga Fatma në bashkëpunim me biologen profesioniste me mbi 10 vite eksperiencë, Nerta Tushe.

Pra vajza, gra ose dhe çuna why not? pyetjet se si kujdeset Fatma për rrelat, jo vetëm që ka një përgjigjie por edhe një zgjidhje.

*Në vetëm 48 orë, Fatma ka treguar në llogarinë e saj në Instagram se produktet e para të nxjerra në tregun online janë shitur të gjitha poooor mos nuk mbaron me kaq (apo është reklamë tjetër kjo?) pooor mos u mërzisni, ju vazhdoni të porosisni :).