Tutoriale

Edhe vajzat me flokë të drejtë përdorin FatmaRrela!

E themi shpesh qe produktet FatmaRrela nuk jane vetem per vajzat kacurrelse por edhe per ato me floke te drejte, sepse qellimi yne kryesor nuk eshte vetem stilimi por edhe mirembajtja, rigjenerimi dhe kujdesi per flokun tuaj.Por nga ana tjeter ka shume vajza qe ne perditshmerine e tyre, ose edhe me rralle zgjedhin ti krehin apo ti shtrijne floket. Aplikimi i produkteve FatmaRrela jo vetem qe do e beje flokun tuaj te jete i bute dhe plote shkelqim, njekohesisht e mbron edhe nga mjetet stiluese me temperature te larte.
Per me shume detaje shihni videon ilustruese🤗

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *