Këshilla nga FatmaRrela

Densiteti i flokëve

A e njihni flokun tuaj plotesisht? E dini se ne cfare kategorish perfshihet ai? E dalloni densitetin e flokut ne menyre qe te percaktonin sasine e produkteve qe aplikoni? Ky material do tju keshilloje se si te percaktoni densitetin e flokut tuaj. Lexoni me vemendje dhe ndiqni keshillat e duhura mbi evidentimin dhe aplikimin e produkteve.
#fatmarrelaproducts
#fatmarrelaadvices

https://www.instagram.com/p/CE4MBNmA5bp/?utm_source=ig_web_copy_link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *