Këshilla nga FatmaRrela

Cili është ndryshimi midis rënies së flokut dhe këputjes së tij?

Çfarë është rënia “normale” e flokëve?

Kur flokët tuaj natyrisht bien nga rrënja, ju po përjetoni humbje të flokëve. Sasia “normale” e rënies së flokëve është deri në 100 fije çdo ditë. Flokët kaçurrelë janë të prirur për këputje. Këputja e flokut është më e dukshme kur lani ose krehni flokët ose në dush.
Por a keni rënie flokësh apo këputje të flokëve?
Bej slide dhe lexo keshillat e @fatmarrela
#fatmarrelaproducts
#produkteperfloket
#produktekujdesiperflokun
#fatmarrelaadvices

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *