Këshilla nga FatmaRrela, Tutoriale

Aplikimi i metodës “Scrunching”

Metoda Scrunching eshte nje nder teknikat qe do ju ndihmoje shume ne stilimin e flokeve tuaj dhe ka te beje me menyren se si ju e “mesoni” flokun te marre forme, e orientoni ate te stilohet sipas formes se caktuar. Tekniken scrunching mund ta perdorni ne aplikimin e qumeshtit pa shpelarje, xhelit stilues apo shkumes FatmaRrela. Ndiq me kujdes keshillat tona dhe ndryshimi do te jete mese i dukshem 🤗

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *