Këshilla nga FatmaRrela

5 teksturat e majave të flokut

Keni majat e flokut te demtuara apo problematike?
Floku juaj nuk merr forme, keputet por ju nuk e pershkruani dot se cfare po ndodh me te? Fillimisht njihni floket tuan dhe bashke me ne do te gneni zgjidhjen. Ka disa problematika ne majat e flokeve dhe tipologjine e seciles e gjeni te ilustruar ne foto.
Ndarja yll, qiriu, kokolepsja, jo i mbushur apo me degezime, keto jane disa nga llojet e problematikave me te cilat secili prej nesh mund te jete perballur ama zgjidhjen e gjejme duke e ushquer flokun dhe duke e kuruar me produktet e duhura.
Be FatmaRrela Friend🙂
Nese edhe ti ke nje problem te tille, mos hezito te na shkruash🙂
#fatmarrelaadvices
#fatmarrelaproducts

View this post on Instagram

Keni majat e flokut te demtuara apo problematike? Floku juaj nuk merr forme, keputet por ju nuk e pershkruani dot se cfare po ndodh me te? Fillimisht njihni floket tuan dhe bashke me ne do te gneni zgjidhjen. Ka disa problematika ne majat e flokeve dhe tipologjine e seciles e gjeni te ilustruar ne foto. Ndarja yll, qiriu, kokolepsja, jo i mbushur apo me degezime, keto jane disa nga llojet e problematikave me te cilat secili prej nesh mund te jete perballur ama zgjidhjen e gjejme duke e ushquer flokun dhe duke e kuruar me produktet e duhura. Be FatmaRrela Friend🙂 Nese edhe ti ke nje problem te tille, mos hezito te na shkruash🙂 #fatmarrelaadvices #fatmarrelaproducts

A post shared by Fatmarrela. Produkte bio🍀🍃🍃 (@fatmarrela) on

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *