Çfarë po ndodh tek FatmaRrela...

My Choice: Linja e mëndafshit…

Linja e mendafshit @fatmarrela eshte idealja per floket e demtuar e te thate nga dekolorimi, dielli, pjastra.
Linja jone e mendafshit rigjeneron dhe hidraton ne thellesi flokun tuaj. Me formulen fituese te ekstraktit te mendafshit dhe perzierjeve te vajerave esenciale premium, do te ndjeni ndryshimin qe ne larjet e para.
Produktet tona jane 100% bimore, vegane, te patestuara ne kafshe dhe me paketim te riciklueshem 💚.

💙 Per cdolloj floku.
💙 E pershtatshme per femijet, fal formules delikate mbi skalpin dhe flokun.
💙 Ideale per nenat ne pritje te embel.

#fatmarrelaproducts
#fatmarrelagirls
#rrelsetemia
#curlsforlife
#curlygirlmethod
#veganproducts
#besthairproducts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *